WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Partners

Succesvol dankzij betrouwbare partnerships in combinatie met een vraaggestuurde focus.

cc over ons 3De telecomwereld is volop in beweging. Zowel bij de operators van vaste als mobiele netwerken maar ook de verschillende fabrikanten van telecommunicatieproducten spelen op dit moment belangrijke ontwikkelingen. Het dienstenaanbod van vast-, mobiel- en kabelaanbieders groeit steeds verder naar elkaar toe, voornamelijk op het gebied van breedband en IP diensten en hosted oplossingen. De telecom markt is een markt die complex is en waar zich inmiddels vele spelers op begeven. Die complexiteit uit zich onder meer in het feit dat Service Providers een totaal pakket willen aanbieden, daarvoor diensten op wholesale basis afnemen en veel informatie met elkaar uitwisselen.

Infrastructuren

telecommunications-banner

De markt van de  telecom operators wordt gekenmerkt door consolidatie en  het toepassen van nieuwe technologieën die nieuwe mogelijkheden bieden. De consolidatie speelt zich af op het gebied van de huidige infrastructuur. Tegelijkertijd worden de mogelijkheden van dit netwerk uitgebreid met nieuwe technologieën.  Steeds meer gemeentes willen toegang tot een glasvezel netwerk en stimuleren dit ook. Breedband is in ieder geval een hot issue. Waardeketens veranderen in netwerken waarin diverse nieuwe spelers (met name applicatie en content aanbieders) een belangrijke rol vervullen. De bedrijfsprocessen en IT systemen dienen de  vereiste business en netwerk integraties te ondersteunen.

Concurrentieslag

CC visie

Er is een concurrentieslag aan de gang tussen de huidige telecom operators. Hierbij gaat het om de capaciteit van coax kabel versus koper en de vraag in hoeverre en in welk tempo het aansluitnet verglaasd dient te worden. Maar ook de mobiele operators doen mee in de strijd om de eindklanten.

 

Onze zakelijke klanten

960_grid_16_colOnze zakelijke klanten verwachten integraal gezien en behandeld te worden. Dit betekent dat de telecommunicatieleverancier moet zorgen voor een consistente en samenhangende klantervaring en gelijkertijd flexibiliteit in een vraaggestuurde aanpak.  Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is bij veel providers nog niet of nauwelijks gerealiseerd. Company Connect werkt voor haar dienstverlening met de grote  gerenommeerde telecom operators en fabrikanten. We kiezen daarbij bewust voor bewezen oplossingen en toekomstvaste partijen. In samenwerking met deze partijen bieden wij onze klanten de beste dienst en service.