WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Over Alcatel-Lucent Enterprise

ALE, dat het merk Alcatel-Lucent Enterprise voert, maakt communicatie- en netwerktechnologieën betaalbaar, toegankelijk en duurzaam.

Onze kostenefficiënte oplossingen maken unified voice en multimedia conversaties mogelijk tussen elk willekeurig apparaat. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een intelligent netwerk: een Application Fluent Network. ALE biedt verder een uitgebreid pakket aan services, alsmede eindgebruikertrainingen die ervoor zorgen dat gebruikers nieuwe technologieën sneller accepteren.

Het bedrijf is actief in alle branches en werkt voor bedrijven van elk formaat, van MKB/KMO-bedrijven met zo’n 20 man tot ’s werelds grootste ondernemingen. Download hier de brochure.

Meer dan 500.000 klanten vertrouwen op de bekroonde Alcatel-Lucent Enterprise oplossingen om de klanttevredenheid, productiviteit van hun medewerkers en de operationele efficiëntie te verbeteren. Lees meer over waarom deze klanten hebben gekozen voor Alcatel-Lucent Enterprise.

Op 1 oktober 2014 jongstleden werd Alcatel-Lucent Enterprise een onafhankelijke onderneming. Lees meer over deze stap in een nieuw tijdperk.

Company Connect werkt samen met ALE, om een van de meest klantvriendelijkste en toonaangevende service providers te worden richting klanten en gebruikers van het Alcatel-Lucent Enterprise portfolio. Middels de samenwerking met KPN biedt Company Connect ook de klanten met Omni-PCX en Alcatel-Lucent Enterprise Vox Novo systemen in de zakelijke markt, innovatieve en flexibele pay-per-user diensten om de continuïteit van hun bestaande investeringen te optimaliseren.

Met deze samenwerking is Company Connect samen met een van de meest toonaangevende telecommunicatie- en netwerkfabrikanten in staat innovatieve oplossingen te introduceren voor de zakelijke markt, zoals beheerde communicatie-oplossingen; zowel hosted als op locatie, vast/mobiel integratie en Unified Communications.

Dank u wel!

Wij willen u bedanken dat u interesse heeft in Alcatel-Lucent Enterprise solutions danwel dat u al een zeer gewaardeerde gebruiker bent van onze oplossingen. Wij zijn u erkentelijk voor het vertrouwen dat u in ons en onze partner Alcatel-Lucent Enterprise heeft om u te begeleiden in de communicatiebehoeftes van uw onderneming.

We nemen u graag mee in onze 3-stappen aanpak om uw bedrijfstelecommunicatie door te ontwikkelen, nieuwe standaarden voor productiviteit te ontsluiten en de economische waarde van uw bestaande middelen te vergroten.

Wist u dat….

  • 75% van de medewerkers méér flexibiliteit wensen in hun werk?
  • 49% van de medewerkers gelooft dat mobiele apparaten hun primer communicatie- en IT middelen zijn in de komende 5 jaar?

 

Stap 1: Upgrade, voeg toe, bescherm en start.

Afhankelijk van hun bestaande systemen, kunnen onze klanten tot meer dan 93% van hun geïnvesteerde vermogen in telecommunicatiemiddelen beschermen door het uitvoeren van een upgrade.

Upgrade van uw bestaande communicatiesysteem betekent:

  • Verbeterde bedrijfscontinuïteit
  • Migratie naar Voice-over-IP voor  kostenefficiëntere communicatie
  • Gebruikmaken van de nieuwste IP en Video-oplossingen
  • Optimale benutting van fiscale voordelen
  • Bescherming tegen malafide inbrakenIntegreren van vaste en mobiele werkplekken
  • Uitbreiding van systeemcapaciteit

 

Stap 2 Migreer naar IP, bespaar, optimaliseer & groei.

Het veranderen van traditionele kantoorwerkplekken, verhuizen naar nieuwe panden of het migreren naar flexibele werkplekken, zijn de ideale gelegenheden om naar IP te migreren en gebruik te maken van de vele voordelen van de mogelijkheden tot samenwerking met behulp van de nieuwste technologieën.

IP kan zorgen voor het beperken van capaciteit van bestaande telefoonlijnen en het besparen van zowel internationale als nationale gesprekskosten. Aanvullend, leveren de mobiliteitsmogelijkheden van IP-services de flexibiliteit in tijd en plaats die hedendaagse werknemers en uw klanten wensen.

Stap 3 Virtualiseer, werk samen en innoveer.

Virtualisatie services kunnen grote efficiency-voordelen opleveren door het centraliseren van diverse processen en applicaties.

Zaken als Unified messaging, desktop integratie, video-communicatie, integratie van vaste telefonie met mobiel en applicaties via smartphones zijn slechts enkele voorbeelden van de diverse toepassingsmogelijkheden.

Van ‘cost of ownership’ naar ‘value of ownership’

Wat is de volgende stap voor de optimalisatie van uw communicatiesysteem?
Kunt u profiteren van onze innovatie-discussies? Dan bent u voorbereid om integratie van vast met mobiel en video-diensten in te zetten voor uw mobiele kenniswerkers. U kunt daardoor uw strategische bedrijfsproces beter integreren met high end communicatie technologieën die tot voor kort waren voorbehouden aan grote bedrijven. En wat biedt de cloud voor mogelijkheden voor u?

ALE levert u de continuïteit die u helpt om de juiste technologische aanpak te definiëren tegen de beste optimale kostenmix voor uw onderneming, ook in de toekomst.