WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Tele2

Schermafbeelding 2014-10-04 om 22.02.49

Goed voor elkaar.

Ook de financiële crisis heeft zijn weerslag op de zakelijke dienstverlener. Hij moet flexibel zijn en beschikken over een groot aanpassingsvermogen. Het gaat om de toegevoegde waarde voor uw onderneming. Of het nu over kostenbeheersing of efficiency gaat. Klanten stellen hogere eisen aan bereikbaarheid van uw bedrijf, zeker op het gebied van service, snelheid en beveiliging.

Tele2 en Company Connect werken in bepaalde sectoren en technologieën nauw samen, omdat de producten en diensten van ons  en van Tele2 in elkaars verlengde liggen.  Wij bieden  schaalbare telefonieoplossingen die meebewegen met de economische ontwikkelingen of bereikbaarheidsoplossingen die inspelen op de veranderende klantbehoeften. De samenwerking zorgt ervoor dat we u altijd de passende totaaloplossing kunnen bieden.

Heeft u behoefte aan vakkundig advies over communicatieoplossingen toegespitst op uw bedrijf? De adviseurs en consultants van Tele2 delen onze passie voor telecommunicatie en dienstverlening.  U kunt terecht bij één van de consultants van Company Connect in uw regio of bij uw Account Manager  van Tele2.  U kunt vertrouwen op onze professionele specialisten die passende en geïntegreerde oplossingen realiseren.

Company Connect en Tele2  onderscheiden in de samenwerking zich door hun:

  • Proactieve aanpak
  • Professionaliteit, kennis en inlevingsvermogen – Wij begrijpen de communicatiewensen van ondernemers
  • Intensieve samenwerking – service en daadkracht in de dienstverlening aan onze gezamenlijke klanten
  • Ondernemersgeest – Wij begrijpen de behoeften van ondernemers en zijn altijd dichtbij..

Overheidstelefonie  OT2010

Tele2 heeft een meerjarig contract voor de afname van vaste telefonie voor meer dan 200 overheidsinstellingen, met een waarde van rond de 120 miljoen euro.

Het OT2010 is een overheidsprogramma dat onder verantwoording van het ministerie van Binnenlandse Zaken raamcontracten heeft afgesloten voor allerlei telefoniediensten. Het programmabureau werkt met modelcontracten waar meer dan tweehonderd overheidsinstellingen die hun telefoniediensten via deze raamcontracten invullen gebruik van kunnen maken. De contracten hebben een looptijd van ten minste drie jaar en kunnen daarna nog drie keer met een jaar worden verlengd.

 

Tele2 (Tele2 Netherlands Holding N.V) is een van oorsprong Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. Bij het grote publiek is het bedrijf bekend geworden als gevolg van het in het verleden aanbieden van goedkoop bellen voor consumenten.

Tele2 AB werd in 1993 in Zweden opgericht en is aanwezig in 10 landen waar het aan meer dan 30 miljoen klanten diensten levert. De merknamen waaronder deze diensten worden aangeboden zijn Tele2, Parlino en Comviq. De aandelen van Tele2 AB zijn sinds 1996 genoteerd aan de Stockholmsbörsen.

Tele2 startte in 1997 in Nederland en biedt zowel diensten aan op de consumenten-, de zakelijke als de Wholesale-markt. Door de aankoop van Versatel in 2005 door Tele2  verwierf men een nationaal glasvezel- en DSL-netwerk.  In de jaren daarna werd ook nog BBned  gekocht. Naast vaste telefonie biedt Tele2 sinds 2001 ook mobiele telefonie aan. Tele2