WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Ziggo Zakelijk

Ziggo Company Connect

 

 

 

Ziggo Zakelijk en Company Connect. Een sterke match.

Ziggo is al langere tijd bezig met het zichzelf ontwikkelen tot een relevante aanbieder van bandbreedte voor het midden- en klein bedrijf in Nederland. Als ondernemer wilt u ongestoord kunnen werken, en voorbereid zijn op toekomstige online ontwikkelingen. Ziggo helpt u daarbij en rolt daarom nu supersnel zakelijk internet uit voor het MKB met een ongekende uploadsnelheid tot 40 Mbit/s en een downloadsnelheid tot 160 Mbit/s.

Om aan de ondernemingen in de zakelijke markt een compleet portfolio aan diensten te kunnen leveren is door Ziggo een samenwerking gestart met Company Connect.

Ziggo begrijpt dat elke onderneming anders is, en biedt daarom verschillende oplossingen aan op het gebied van zakelijk Internet. Zo biedt Office Basis een Alles-in-1 oplossing met zeer hoge downloadsnelheden, ontvangt u bij Internet Plus vaste IP-adressen en heeft Internet Plus Extra bovendien hoge uploadsnelheden en wordt Internet Pro volledig geleverd over ons netwerk van glasvezel en zijn uploadsnelheden van boven de 40 Mbit/s mogelijk.

Nu nóg sneller internet met Internet Plus Extra

Met Internet Plus Extra profiteert u van nog hogere download- en uploadsnelheden. Zo krijgt u tot een uploadsnelheid tot wel 40 Mbit/s en een downloadsnelheid tot wel 160 Mbit/s! En dat voor dezelfde prijs als Internet Plus.

Internet Plus Extra wordt op dit moment uitgerold en is al beschikbaar in steden als Maastricht, ’s-Hertogenbosch, Zwolle, Den Helder en Groningen. Later dit jaar zal Internet Plus Extra ook beschikbaar komen in de rest van het Ziggo gebied. Met de postcode check kunt u zien of Internet Plus Extra al voor u beschikbaar is.

Bent u Internet Plus gebruiker en wilt u overstappen naar het nieuwe Internet Plus Extra of heeft u interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op met uw lokale adviseur of bel ons voor een afspraak op +31 (0)85 – 7500 505 want ook met Ziggo Zakelijk zijn wij altijd dichtbij..