WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


  • Consultancy

Consultancy & Advies

Gericht kosten besparen op uw telecom? Bezig met een nieuw telefoniebeleid? Bereidt u een aanbesteding van uw telefoniediensten voor of wilt u zich beraden over de plussen en minnen van cloud- versus traditionele telecommunicatie binnen uw onderneming?
Heeft u het idee dat uw huidige telecommunicatie infrastructuur niet voldoende voorbereid is op de toekomst en zoekt u onafhankelijk advies?

Company Connect  heeft de kennis, het inzicht maar ook de middelen in huis om naast kostenbeheersing- en besparing ook strategie en beleid vorm te geven. Heldere en haalbare doelstellingen aan de hand van KPI’s met betrekking tot vergroten van de efficiency, beveiliging, ROI en verbeteren van de medewerkerstevredenheid worden hier bepaald.

Wat voor telecomvraag u ook heeft, de specialisten van Company Connect helpen u te bepalen wat u nodig heeft en welke keuzes u moet maken. Wij bieden u praktische, strategische en kundige begeleiding en onafhankelijkheid van leveranciers en providers, dus gegarandeerd in úw belang.