WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Vast Mobiel

De oplossingen voor vast-mobiel integratie zijn speciaal ontworpen voor diegene binnen uw onderneming die altijd bereikbaar willen zijn, ongeacht of zij nu op kantoor zijn, onderweg of thuis, op één enkel telefoonnummer. Wanneer u gebeld wordt op uw vaste lijn zorgen onze vast-mobiel oplossingen er voor dat de beller automatisch wordt doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon. U bepaalt de spelregels: waar, wanneer en op welk toestel. Ook is het mogelijk om naar wens te migreren van vaste telefoontoestellen naar mobiele toestellen. Uw mobiel nummer wordt gekoppeld aan een vast nummer. Op deze manier is het inrichten van flexibele werkplekken voor uw werknemers wel heel eenvoudig geworden. Tip: : Laat ons voor u onderzoeken of u in aanmerking komt voor subsidie . Uw medewerkers hebben alleen nog een mobiele telefoon en een laptop nodig om effectief te kunnen werken.

Wij zijn altijd dichtbij..

Met de vast-mobiel oplossingen van Company Connect is men in staat om mobiel naar vaste toestellen te bellen tegen de lage kosten van vaste telefonie. Bovendien kunnen de mensen van uw bedrijf onderling gratis met elkaar bellen. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om de kosten voor de telefoongesprekken tussen uw mobiele nummers en de vaste telefoons op de vestigingen af te kopen.

De vast-mobiel dienst bieden wij aan in partnership met enkele grote telecomproviders. Het voordeel om deze vast-mobiel telecomoplossing af te sluiten is dat Company Connect het gehele traject van inventarisatie tot oplevering voor uw onderneming verzorgt en ook het beheer daarvan voor onze rekening kan nemen. Voor onze integrale vast-mobiel integratieoplossing heeft u dan voortaan nog maar één aanspreekpunt. Wij zijn altijd dichtbij…

VastMobiel in 1 is een nieuwe dienst van KPN die het beheer van Telecom veel gemakkelijker maakt.