WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Vast

Het belgedrag van ondernemers verandert. Ondernemers maken steeds meer gebruik van nieuwe  communicatievormen maar de vaste telefoon is nog altijd van grote waarde voor veruit de meeste ondernemers.

Veel kantoorsystemen kennen een relatief lange levenscyclus. De gemiddelde leeftijd van de huidige  installaties bedraagt ongeveer acht jaar tot twaalf jaar en zijn economisch eigendom van de eindgebruikers  Veel van deze systemen worden echter gemigreerd naar de cloud.

Bedrijven houden vaak vast aan hun bestaande PBX-apparatuur en kijken naar toepassingen voor Unified Communications (UC) om deze uit te breiden. Daarnaast kijken zij, als hun PBX-apparatuur bijvoorbeeld aan vervanging toe is dus ook steeds vaker naar cloudtoepassingen voor vaste telefonie.

Omdat de mogelijkheden zeer divers zijn, biedt Company Connect voor iedere organisatie, van MKB tot overheid, van eenmanszaak tot bedrijf met meerdere vestigingen,  met één van onze communicatieplatformen de juiste oplossing. Samen bekijken we welke oplossing het beste bij u past.