WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Beheer

Uw netwerk en server(park) zijn de kern van uw organisatie: het is bepalend voor de productiviteit van uw medewerker(s), iedere dag weer. Daarom is het van het allergrootste belang dat uw netwerk en server(park) altijd op de juiste wijze worden gemonitord en onderhouden en dat indien er storingen zijn wij direct weten waar het probleem zich bevindt. Naast het op orde hebben van uw pc’s en servers is de infrastructuur net zo belangrijk, omdat deze de verbindingen tussen de pc’s, servers, printers en overige hardware vlekkeloos moeten laten verlopen.

Company Connect het aanspreekpunt voor uw ICT Beheer!

Bij Company Connect zijn wij van mening dat iedere organisatie moet kunnen beschikken over de juiste IT-beheeroplossingen die er vandaag de dag beschikbaar zijn.

Company Connect begeleidt het beheer van uw netwerk of server(park) en werkplekken op locatie maar ook indien gewenst 24/7 op afstand. Vroegtijdige signalering door pro-actief beheer zoals het periodiek doorvoeren van updates, het monitoren van de prestaties en het testen van beveiliging staan garant voor continuïteit en betrouwbaarheid.

Company Connect heeft ervaring met zowel traditionele als ook virtuele servers en koppelt de resultaten van het serverbeheer altijd terug, eventueel voorzien van noodzakelijke adviezen, zodat u altijd een goed overzicht behoudt over de status van uw servers en de beschikbaarheid van uw belangrijke bedrijfsinformatie.

Bent u geïnteresseerd hoe wij u kunnen helpen?  Wij zijn altijd dichtbij.  Ook bij u.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak. We komen graag bij u langs