WIJ ZIJN ALTIJD DICHTBIJ


Telfort

Telecomprovider  Telfort Zakelijk en Company Connect  hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De overeenkomst biedt de klanten van Company Connect in het MKB een bredere propositie van mobiele en vaste telefonie oplossingen. met lagere investeringen dan gebruikelijk.

Dit betekent dat Company Connect de vele communicatieoplossingen van Telfort Zakelijk aanbiedt en daarin ook actief door Telfort wordt ondersteund. Het uitgangspunt hierbij is om u de meest optimale oplossing te bieden. Daarnaast worden wij als Telfort Zakelijk Business Partner dagelijks ondersteund door middel van geautomatiseerde systemen, goede en snelle telefonische ingangen, zodat wij u snel een passend antwoord kunnen geven op eventuele vraagstukken.

images-1

Telfort Zakelijk staat voor persoonlijk, ondernemend en duidelijk. Deze kernwaarden sluiten perfect aan bij de kernwaarden; transparant, scherp en altijd dichtbij…  De ideale basis voor een nauwe samenwerking, zodat we efficiënt kunnen werken en snel kunnen schakelen. Waar u als klant van profiteert.